Een nieuwe collectie dames sneakers

Mijn vriendin koopt zo’n beetje elke maand nieuwe schoenen en dan het liefst dames sneakers. Schijnbaar was er vorige week weer een nieuwe collectie dames sneakers uitgekomen want ze moest afgelopen zaterdag per se naar de stad om weer een nieuw paar te halen. Als ik thuis bij haar in de kast kijk dan staat die helemaal vol met schoenen, zelfs schoenen waarvan ik niet eens wist dat ze die had. Die zagen er dan gewoon nog helemaal nieuw uit. Als ik dan vraag waarom heb je die nooit aan dan zegt ze dat ze die niet mooi vind. Dan begrijp ik niet waarom ze die ooit gekocht heeft, ze waren maar 10 euro zegt ze dan. Nou ja ieder zijn ding denk ik dan maar, zo lang ze het geld kan missen koopt ze maar lekker raak. Ik weet wel dat ik in ieder geval nooit schoenen voor haar ga kopen. Om even terug te komen op afgelopen zaterdag, ze wilde graag dat ik mee ging naar de stad. We kwamen daar in de winkel en die stond helemaal vol met dames sneakers, ik was er nog nooit geweest dus ik keek mijn ogen uit. Voor in de winkel stond inderdaad de nieuwe collectie dames sneakers, daar moest ze zijn. Na een aantal verschillende schoenen gepast te hebben vroeg ze aan mij welke ik het leukst vond. Uiteindelijk heeft ze het paar gekocht die ik het leukst vond, dat vond ik dan wel weer leuk.