Stageplek zoeken was ontzettend makkelijk en snel

Een stageplek zoeken leek moeilijker dan dat het was. Ik denk dat ik nog geen week bezig was met een stageplek zoeken toen ik er al een had gevonden, en ik was ook al aangenomen. Ideaal dus, ik had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan. Toen ik op school vertelde dat een stageplek zoeken voor mij makkelijk was, zag ik dat iedereen een beetje verbaasd was. Er was namelijk al iemand al maanden bezig. Maar ik heb geluk gehad denk ik, het is ook nog eens bij een goed bedrijf. Ik weet wel dat het pittig gaat worden, ik moet er veel uren in steken, ik denk ook na mijn stage uren, maar dit vind ik niet erg, ik heb het er graag voor over en ben een harde werker. Ik hoop dat ze mijn kwaliteiten kunnen zien en misschien krijg ik wel een vaste baan aangeboden. Hier moet ik natuurlijk niet van uit gaan, maar dit lijkt mij wel erg fijn. Mijn broer loopt nu ook stage, dit is wel leuk zo kunnen we ervaringen uitdelen en misschien kunnen we elkaar ook wel helpen. Hij is namelijk beter met cijfers en ik beter met schrijven, we helpen elkaar vaak.