Ik heb echt een hekel aan de vraag ‘’wat eten we vandaag’’?

Als je kinderen hebt wordt je leven een stuk drukker dan daarvoor, dat is aanzienlijk te merken. Ik mis niks hoor, ik vind het heerlijk dat ik mijn twee kleintjes heb en ik zou ze voor geen goud niet hebben, alleen verlang je heel af en toe wel eens naar uitslapen of een keer een weekendje weg, alleen met je man. Ik heb niks te klagen hoor, want mijn ouders passen regelmatig op als ik ben werken of als ik ergens naartoe moet. Er is alleen één dingetje waar ik echt een hekel aan heb; namelijk de vraag ‘’wat eten we vandaag’’. Mijn kinderen vragen het en dan vraagt mijn man ook nog eens als we thuis komen wat er gaan eten. Ik zal maar eerlijk zijn, ik ben niet zo’n kokkin van mezelf en ook erg inspiratieloos als het om eten gaat. Ik ben thuis de kostwinner en daarom kookt mijn man ook regelmatig maar als hij avonddienst heeft zal ik het toch moeten doen. Een hoop mensen vinden het heerlijk om te koken, ik heb er echt een hekel aan en als er dan nog drie mensen op een avond vragen ‘’wat eten we vandaag’’ wordt ik helemaal gek.