Vindt u jagen ook zo leuk? Dan is een van de belangrijkste benodigdheden een nachtkijker. De nachtkijker kunt u het beste aanschaffen bij de Jachtloods. Zij hebben een zeer groot assortiment aan artikelen voor tijdens het jagen. Veel mensen kopen hier hun spullen en zijn er zeer tevreden over. Hierdoor hebben zij zich kunnen vergroten tot de webshop dat ze op dit moment zijn.

De restlicht versterker is zeer belangrijk!

Een van de belangrijkste onderdelen van een nachtkijker is de restlichtversterker. Dit deel versterkt het restlicht. Dit ligt is afkomstig van bijvoorbeeld de maan, sterren maar ook lantaarnpalen. Het is wel belangrijk dat u een kwalitatieve restlicht versterker haalt aangezien deze mede bepalend is voor de kwaliteit van het beeld.

De eerste en tweede generatie nachtkijker

De nachtkijker wordt verdeeld in vier categorieën. Hoe beter de versterker is ,des te hoger de generatie. Hieronder kunt u informatie lezen betreft de eerste en tweede generatie:

De eerste generatie; deze nachtkijker is erg gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Deze nachtkijker is vooral geschikt voor grote objecten zoals een woning, gebouwen en boten.

De tweede generatie; deze nachtkijker is iets geavanceerder. Deze generatie werd eerder gebruikt door militaire en professionele doeleinden. Ze zijn ook uitgerust met een micro-kanaalplaat die tevens werkt als een versterker.

De digitale nachtkijker

Ook bestaat er een digitale nachtkijker. Deze nachtkijker kan zowel overdag als s nachts gebruikt worden. Het product zal daarom niet beschadigen wanneer deze in te veel licht komt. Daarnaast zijn deze ook nog eens goedkoper te produceren.