Ik heb een opleiding gevolgd aan de HAN in Arnhem als marketeer. Nadat ik mijn opleiding had gehaald kwam ik echter maar erg lastig aan het werk. Ik had een tijdje bij een aantal bedrijven gesolliciteerd maar ze zochten bij ieder bedrijf een nieuwe werknemer die al een aantal jaar ervaring zou hebben. Ik beschik hier echter niet over omdat ik net klaar was met mijn opleiding. Nadat ik een tijdje had gesolliciteerd gaf een bedrijf mij de kans om mezelf te bewijzen en hebben mij aangenomen. Ik had in een korte periode een erg goede band met mijn collega’s opgebouwd en ik ging elke dag met plezier naar mijn werk toe. We hadden binnenkort een teamuitje en ik wilde graag komen met een uniek idee. Ik ging daarom op het internet op zoek naar origineel teamuitje.


Informatie op het internet

Na een tijdje te hebben gezocht op het internet naar orgineel teamuitje kwam ik uit op het idee voor een escape room. Dit sprak mij super erg aan en het leek mij super leuk om dit samen met mijn collega’s te doen, Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op de website van escaperoom Deventer. Het is een erg uitdagende escape room die niet iedereen haalt.