Dermo Ablation Surgery

Dermo Ablation SurgeryDermo Ablation Surgery is een term waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Het is een speciale techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van lange golf radiofrequentie. Hoe het precies werkt is heel erg ingewikkeld, maar dat het werkt heb ik zelf ondervonden. Al vanaf dat ik een jaartje of 20 ben heb ik best wel last van hangende oogleden. Normaal krijgen alleen oudere mensen dit, maar ik had het al vanaf zo’n jonge leeftijd. Ik werd hier best wel onzeker van, want vaak kreeg ik de opmerking dat ik er moe uit zag. Dat is natuurlijk niet fijn, want vaak was ik juist heel erg goed uitgeslapen. 

Dermo Ablation Surgery is pijnloos

Dermo Ablation Surgery

De eerste keer dat ik over Dermo Ablation Surgery hoorde was dit bij mijn schoonheidsspecialiste. Ik wist tot die dag niet dat zij deze behandelingen deed. Wij kwamen op dit onderwerp doordat ik het met haar had over onzekerheden en zo heb ik ook de mijne verteld. Ik was onwijs nieuwsgierig toen zij vertelde dat dit een manier is om hangende oogleden minder te maken zonder dat je onder het mes hoeft. Hier had ik al eens informatie over opgezocht, maar ik vond het toch een naar idee om in mezelf te laten snijden. 

Een top beslissing

Nadat ik voor het eerst hoorde over Dermo Ablation Surgery ben ik hier meer informatie over gaan opzoeken. Mijn vriend heeft dit ook gedaan en samen met hem heb ik uiteindelijk de beslissing genomen om dit te laten doen bij mijn beautysalon. Ik las overal lovende recensies en dat gaf mij veel vertrouwen in de uitkomst. Inmiddels is dit alweer een aantal maanden geleden en het eindresultaat is verbluffend. Ik draag nu een stuk liever make-up en krijg nooit meer de vraag of ik moe ben als ik dit helemaal niet ben. Ik kan dit echt aan iedereen aanraden!