Zwart gaas

Zwart gaas en nog veel meer is te vinden op de website van KleinveeService. Erg makkelijk kan je hier alles bekijken en eventueel bestellen. Regelmatig heb ik hier al een bestelling gedaan en daar was ik erg tevreden over. Want zodra je hier een bestelling hebt geplaatst duurt het ongeveer 2 à 3 dagen dat je het ontvangt. Mocht het zo zijn, komt haast niet voor, dat een bepaald product niet voorradig is, dan wordt er contact met je opgenomen.

Niet alleen is het hier mogelijk om een bestelling te plaatsen en deze te laten bezorgen. Ook kan je natuurlijk zelf deze bestelling op gaan halen. Het is maar net waarvoor jij kiest. Omdat ik vaak boven het bedrag van €99,- koop, zijn voor mij de bezorgkosten geheel gratis. Zwart gaas

Zwart gaas voor over mijn vijver gekocht

Mijn hobby zijn vissen en daarmee bedoel ik niet zelf vissen, nee het houden van vissen. In mijn tuin heb ik dan ook een grote vijver en deze is mij lust en mijn leven. Elke dag ben ik hier wel te vinden en voer de vissen en haal er eventueel vieze bladeren uit. Iedereen geniet van mijn hobby, want regelmatig komen mensen hier even kijken.

Tot ik vorige week rustig in mijn tuintje zat een boek te lezen. Op een gegeven moment kwam er een reiger aanvliegen en deze streek neer in mijn tuin. Ik wist niet hoe snel ik op moest staan om deze vogel weg te jagen. Tegenwoordig heb ik een stuk gaas over mijn vijver liggen, een donkere kleur. Deze valt niet op, maar beschermt mijn vissen wel tegen deze vogels. Zwart gaas