De bronzen beelden tuin

Soms heb ik van die dagen dat ik niet zo heel lekker in mijn fel zit, ik denk dat een hoop vrouwen zich er wel in kunnen herkennen. Het is niet zozeer dat er iets is maar je voelt je naar, vervelend, hebt nergens zin in en kan ieder moment is huilen uitbarsten. Mannen snappen hier werkelijk niks van, de mijne ook niet, maar menig vrouw weet denk ik precies hoe je je dan voelt. Als ik van die dagen heb moet ik even niks aan m’n hoofd hebben want dan wordt ik nog meer opgefokt, ik moet even naar een plekje wat me rust en ruimte geeft. Dat plekje is voor mij de bronzen beelden tuin in een parkje hier vlak in de buurt. Het klinkt misschien heel raar maar ik kan me daar echt even ontspannen en even alles op z’n beloop laten gaan. Ik voel me er fijn, er zijn ook bijna geen mensen die daar komen, af en toe eens een toerist, er is dus veel rust. Rust en ruimte dat is wat ik nodig heb tijdens zo’n bui en deze vind ik in de bronzen beelden tuin.