Glasfolie bij het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf maakt ook gebruik van glasfolie om de ramen te versieren. Elk seizoen gaat er nieuwe glasfolie op en gaan de kinderen ook de rest van het kinderdagverblijf versieren. Het kinderdagverblijf is daar altijd wel erg slim in om de kinderen lekker bezig te houden. Ze doen er meestal weken over voordat alles versiert is in het kinderdagverblijf. De glasfolie die het kinderdagverblijf besteld word altijd netjes geleverd. Ik zorg ervoor dat het kinderdagverblijf nooit de zelfde glasfolie twee keer krijgt. Ik verkoop al jaren glasfolie, maar sinds de laatste drie jaar ook aan het kinderdagverblijf en daar was ik ook super blij mee anders bestond ik waarschijnlijk niet meer. Gelukkig ben ik dankzij het kinderdagverblijf bekender geworden en er komen nu veel meer mensen langs voor glasfolie. Het is een makkelijke manier om je ramen te versieren, veel mensen met kinderen kopen ook glasfolie bij mij. Ik hoop natuurlijk dat het kinderdagverblijf heel lang glasfolie bij mij zal blijven bestellen. Het mooiste zou zelfs zijn als ik nog een klant krijg die ook een kinderdagverblijf heeft. Dan hoef ik ook geen zorgen meer te maken dat ik niet genoeg glasfolie normaal verkoop. Ik vind het heel leuk werk en ik zou het echt jammer vinden als ik mijn winkel zou moeten sluiten.