Kapper

Heeft u altijd al uw haar willen laten knippen, verzorgen en föhnen door één van de betere kappers van Nederland? Bent u op zoek naar een kapsalon Breda waar u professioneel en vriendelijk wordt gehandeld? Zoek dan niet verder voor kapsalon Breda maar neem een kijkje bij Hairjockey. Hairjockey is gevestigd midden in het centrum van Breda. Om de hoek heeft u genoeg parkeergelegenheid en staat u binnen no time bij de beste kapsalon van Breda binnen. Hairjockey staat bekend om zijn betere knip en verzorg werk en al zijn medewerkers zijn op de juiste manier geschoold. Ook voor een barber behandeling bent u bij Hairjockey aan het juiste adres. 

Haar knippen

Kapsalon Breda, beste kapper in de regio

De professionals van Hairjockey denken graag mee met uw nieuwe kapsel. Wilt u graag een nieuwe kleur in uw haar of uw haar in een ander model geknipt? De professionals staan graag voor u klaar. Hairjockey behoort niet voor niets bij de top van de kapperszaken in Nederland. Hairjockey biedt u een breed aanbod aan in verschillende behandelingen voor uw haar en baard. Deze kapsalon in het hartje van Breda staat bekend door zijn klantvriendelijkheid, kwaliteit en professionaliteit. In de loop van de jaren worden zijn medewerkers keer op keer up to date gehouden met de laatste trends op kappersgebied. Uw haar en baard zijn in goede handen bij de professionals van Hairjockey. Door de nodige scholing en cursussen zijn de stylisten van Hairjockey opgeleid tot top stylisten. Al meer dan 21 jaar is Hairjockey een begrip in de regio en ver daarbuiten. Hairjockey is een unieke kapperszaak in de kappersbranche. Zij zijn een kapperszaak én barbershop ineen. 

afspraak kapper

Kapsalon en barbershop in één

Voor een was en knipbeurt bent u bij Hairjockey op het juiste adres. Niets is fijner dan dat u alles onder één dak heeft. Wassen, knippen, kleuren en stijlen. Door de jaren heen is er veel vraag gekomen naar professionele barbieren. Hairjockey heeft daar gehoor aan gegeven. Voor het verzorgen en stijlen van uw baard bent u bij Hairjockey in goede handen. De barbieren hebben de nodige opleidingen en bijscholingen behaald. Zij werken volgens de officiële authentieke wijze. Hairjockey werkt met de meest populaire en beste producten van dit moment. Naast het scheren, knippen en modelleren van uw baard en/of snor kunt u bij Hairjockey ook terecht voor een heren knipbeurt. Bij Hairjockey vindt u alles in één. Maak online een afspraak en laat u verrassen door de unieke wijze van knippen en scheren door professionele barbieren.