Ga je binnenkort op vakantie naar de Veluwe? Of ben je alleen op zoek naar avontuur? Op de Veluwe zit je altijd goed. Er zijn veel avonturen te beleven. Benieuwd naar wat je allemaal tijdens je vakantie op de Veluwe kunt doen? Lees dan snel verder!

Tip 1: Klimbos

De Veluwe bestaat grotendeels uit bos. Er is in het bos niets avontuurlijker dan het klimmen in een boom. Natuurlijk kan je een random boom in het bos uitzoeken om in te klimmen, maar het allerleukste is om te klimmen in een echt klimbos! In een klimbos klim je over allerlei obstakels tussen bomen. Tokkel van boom naar boom en klim je weg naar de volgende boom. Er zijn veel verschillende klimbossen te vinden op de Veluwe. De meeste klimbossen hebben parcoursen tot 18 meter hoogte. Er is voor iedere leeftijd en voor iedere klimmer overal een geschikt parcours. Zo zijn de laagste parcoursen al op 1 meter hoogte. Durf jij dit aan?

Tip 2: Bioscoop

De Veluwe blijft natuurlijk een plaats in Nederland. Het kan om die reden dan ook goed voorkomen dat het een of meerdere dagen aan het regenen is. Alle activiteiten in de buitenlucht vallen in dat geval allemaal af. Gelukkig kun je op deze dagen altijd nog naar de bioscoop! Apeldoorn heeft een moderne bioscoop waar alle recente films worden gedraaid. 

Tip 3: Escape Room

Er is niets spannender dan opgesloten worden in een ruimte waar je niet 1-2-3 uitkomt. Ga op zoek naar aanwijzingen en ontsnap uit de escape room! Er zijn veel plekken op de Veluwe waar je kan meedoen aan een escape room. 

Ben je moe geworden van al het avontuur? Of wil je alle avonturen beleven? Boek dan een vakantiehuis bij Vakantie Veluwe! Vakantie Veluwe heeft een groot aanbod vakantiehuizen over de hele Veluwe. Neem snel een kijkje op de website voor het actuele aanbod.