Coaching

Je kent vast wel een griptas. Een griptas is een van die dingen waarvan iedereen het kent, maar niemand precies weet hoe het heet. Griptassen zijn die kleine, plastieken, hersluitbare zakjes die je eenvoudig in je tas kunt stoppen. Deze tassen zijn waterdicht en kunnen door de hersluitbare sluiting eenvoudig vacuüm worden gemaakt. Hierdoor blijft alles dat erin zit vacuüm verpakt. Dat klinkt natuurlijk ideaal, maar waar gebruik je de griptassen dan voor?

> Heb je griptassen nodig, maar weet je niet waar je ze kunt bestellen? Bij Moniss kun je terecht voor veel verschillende soorten griptassen!

Eten

De griptassen worden het meeste gebruikt om eten in te verpakken. Het is een ideale verpakking voor al het eten. Doordat je de inhoud van de gristas vacuüm kunt verpakken, blijft alles dat erin verpakt zit lang goed en vers. Hierdoor kun je eenvoudig je fruit of je gesneden groenten in een griptas verpakken. Het is bijvoorbeeld dus een goed idee om begin van de week alle groenten voor het avondeten te snijden en daarna te verpakken in een griptas. Hierdoor kun je eenvoudig en sneller door de weeks het eten op tafel zetten.

Kleine spullen

Een ander slim idee om in een griptas te verpakken zijn kleine spullen. Kleine spullen, zoals oorbellen, speldjes of kralen kunnen snel uit iets vallen. Dit zijn daarnaast ook allerlei spullen die je eenvoudig kwijt kunt raken. Je kunt eenvoudig door de griptas heenkijken. Daardoor weet je precies wat er in de tas is verpakt. Je kunt daarnaast ook nog de naam van de spullen dat je in de tas hebt zitten op de tas schrijven.