Ik wil graag mijn verhaal even met jullie delen, omdat ik hoop dat ook anderen nut hebben van deze informatie.
Enkele weken geleden heeft mijn moeder te horen gekregen dat ze thuishulp nodig zou hebben. Ze is al wat ouder en erg zwak. Lopen gaat bijna niet meer en ook met de dagelijkse werkzaamheden in huis begint ze steeds meer moeite te krijgen. Zelfs koken is haar soms teveel! Omdat ze het erg vervelend vindt afhankelijk te zijn van een ander, probeerde ik een oplossing te vinden, zodat ze toch nog zelfstandig zou kunnen blijven. Mijn voorkeur ging daarbij uit naar een scootmobiel.

Eerst een proefperiode

Ik wilde echter niet gelijk een scootmobiel kopen, want ik wilde mijn moeder eerst de kans geven om te kijken wat ze ervan vond. Scootmobiel verhuur zou dan de ideale oplossing bieden.
Na een korte zoektocht op het internet vond ik al snel Scootmobiel Center Nederland. Blijkbaar kon men hier ook scootmobielen huren, dus heb ik ze gelijk even gebeld en een afspraak gemaakt.
Het is nu drie weken later en ik ben blij om te melden dat mijn moeder inmiddels besloten heeft een scootmobiel te kopen bij dit bedrijf. De service en kwaliteit zijn uitstekend!