Sauna geuren geven mij heimwee

Ik ben zo idolaat op sauna geuren, ik vind dit een ultieme manier van ontspannen. Sowieso heb ik al veel met geuren, de herfst, de zomer, ga zo maar door, heerlijk. Vroeger kwam ik altijd veel in de sauna, vandaar ook dat de sauna geuren diep tot mijn doorgedrongen zijn. Af en toe ruik ik in mijn sportschool een lichte vlaag van sauna geuren en ik krijg dan gelijk weer heimwee naar vroeger. Bizar he, dat geuren zo sterk op je herinnering beslag kunnen leggen. Ik zit dan de hele dag in de roes van de sauna geuren en wil het liefst mijn ogen dicht doen en weer even terug gaan naar toen. We gingen met ons gezin vaak naar de sauna, nu we allemaal ouder en zelfstandiger zijn geworden doen we dit niet meer. Wat ergens jammer is want we verliezen elkaar een beetje uit het oog. Eigenlijk zouden we weer een vaste dag moeten hebben waar we met zijn allen iets gaan doen. Helaas is er een ruzie ontstaan tussen mijn vader en mijn broer waardoor dit ook lastig blijkt te zijn. Ze hebben elkaar nu al een paar maanden niet gesproken.