Tijd voor mezelf in de tuinstoelen

Deze zomer bleek een gift voor mij, echt een goed moment. Ik had niet door dat ik al jaren lang mezelf voorbij racete. Tegenwoordig wil je hoe dan ook je baan behouden natuurlijk, en daarom doe ik daar al tijden lang werkelijk alles voor. Neem ik alles op me, voel ik me te verantwoordelijk en lijd ik daar zelf onder. Dat is niet goed – en ik heb de rust van de zomer nodig gehad om me dat te beseffen. Niet voor niets heeft men soms een pauze in het bestaan nodig. Je kan jezelf immers niet voorbij blijven hollen, er zijn momenten nodig om stil te staan. Logica, ik hoor het mezelf zeggen, maar het zat jarenlang niet in mijn systeem. Deze zomer heb ik mijn gezin op vakantie gestuurd en ben ik zelf twee weken lang alleen maar in de tuinstoelen in de achtertuin gaan zitten. Ik kan je een ding zeggen: het was werkelijk waar heerlijk. Ik heb in geen tijden tijd voor mezelf gehad en ik had het klaarblijkelijk echt nodig. De hele dag kwam ik de tuinstoelen niet uit, en kwam ik weer echt tot mezelf. Nu merk ik echt dat ik er weer tegenaan kan, klik voor info!