Rijbewijs in Tiel halen, ik ben zo blij dat dit mij is gelukt. Dat ik daarom op het idee ben gekomen om mijn ervaring te delen op dit blog. Onlangs heb ik mogen afrijden en dit is mij in één keer gelukt. Nu zal je denken wat is daar zo bijzonder aan? In mijn geval is dat bijzonder omdat ik begon met rijlessen terwijl ik angst had achter het stuur. Ik vond het helemaal niet leuk om te leren auto rijden maar ik was mij ervan bewust dat het hebben van een rijbewijs erg belangrijk is. Daarom heb ik mij er toe gezet en ben ik met knikkende knieën achter het stuur gekropen om de eerste meters te maken om mijn rijbewijs in Tiel te kunnen halen.

Rijbewijs in Tiel

Rijbewijs in Tiel halen met trots

Om mijn rijbewijs in Tiel te kunnen halen, ben ik meteen eerlijk geweest naar de instructeur toe. Wat zo prettig was, is dat hij mij begreep en mij direct vertelde dat ik niet de enige persoon ben. Dat was toch al een geruststelling. Vervolgens heeft de instructeur met veel geduld zonder dat er druk achter zat, mij ongelofelijk goed geholpen. Natuurlijk was ik niet direct over mijn angst heen. Maar op de een of andere manier wist de instructeur er een draai aan te geven waardoor ik langzaam het vertrouwen begon te krijgen.

Na een aantal lessen begon ik zelf al vertrouwen te krijgen. Uiteindelijk begon ik zelf de lessen leuk te vinden. Toen ik dat eenmaal ondervond ben ik na een paar lessen naar het CBR gegaan en kon ik in één keer slagen. Wat ben ik blij dat ik nu zonder angst achter het stuur zit. Ik ben zeer tevreden over de manier van lesgeven en daarom kan ik dit adres een ieder aanraden voor wie met succes wil slagen.

 

Rijles