Frietwagen op locatie

Frietwagen op locatieEen frietwagen op locatie op locatie laten komen? Dat kun je regelen bij Snackmobiel.nl! Op deze website lees je meer over de mogelijkheden van een mobiele frietkraam. Zo heb je verschillende menu’s en ook verschillende prijzen. Het is fijn dat je bij dit bedrijf een vast tarief betaalt per persoon, of per menu. Zo weet je vooraf hoeveel deze catering je gaat kosten en kom je achteraf niet voor hoge rekeningen te staan. 

De frietwagen op locatie serveert heerlijke friet en snacks. Deze worden ter plekke vers bereid. Ondanks het feit dat de frietkraam mobiel is mag je dus zeker goede kwaliteit verwachten. Zo zijn ze ook in het bezit van de nodige certificaten betreffende hygiëne en veiligheid en bakken ze in honderd procent plantaardig vet.

Frietwagen op locatie

Zelf hebben wij de frietwagen op locatie laten komen bij een schoolfeest. Onze school is behoorlijk groot en op dit schoolfeest waren ook de ouders welkom. En natuurlijk wilden wij iedereen wat lekkers te eten geven. De snackwagen is in dit geval dan ook een leuke oplossing waarbij je zelf helemaal niets hoeft te doen. Alle mensen konden op het schoolfeest onbeperkt eten halen. Wij hadden namelijk voor een uitgebreid menu gekozen, namelijk Menu de Luxe. Dit menu is speciaal voor groepen groter dan 150 personen en zij kunnen dan onbeperkt eten. Dit is ons erg goed bevallen want er was ook nog eens een enorme keuze in warme snacks. Denk bijvoorbeeld aan frikandel, kroket, bamischijf, kipkorn, kaassoufflé en nog veel meer.

Frietwagen op locatieLeuk voor evenementen en feestjes

Ik kan de frietwagen op locatie echt aanraden voor ieder soortgelijk evenement. Het is trouwens ook erg leuk voor bedrijfsevenementen en andere feestjes! Ik vond de service echt top. Het personeel is klantvriendelijk en netjes en maakt de lekkerste friet! Daarnaast heb je zelf nergens omkijken naar en is de prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Ik ga zeker vaker een snackwagen bestellen!