Profijt bij terrasverwarming horeca

Vrienden van me plagen me altijd een beetje met hoezeer ik erover nadenk, maar ik kan er niks aan doen, het is nou eenmaal wat ik van mijn opleiding marketing heb overgehouden: verleid mensen zo goed mogelijk en ze kopen alles van je. Nu ik mijn eigen zaak heb, denk ik dan ook meer na over bepaalde dingen, wat andere mensen misschien als vanzelfsprekend beschouwen óf ze besteden er geen aandacht aan. Zo ben ik druk bezig met het zoeken naar de juiste terrasverwarming horeca, omdat ik weet hoe belangrijk dat is voor gasten. Als voormalig roker weet ik hoe graag mensen ook in de winter volop mogelijkheden hebben om te roken, en dus ook buiten. En terrasverwarming horeca is dan dus essentieel, want mensen willen het wel een beetje aangenaam hebben natuurlijk. Zonder terrasverwarming staan mensen te blauwbekken in de kou en zijn ze eerder geneigd de dingen sneller af te ronden, terwijl je mensen veel langer bij je houdt zodra je ze goed comfort biedt. Al met al doe je het dus voor je gasten, maar heb je er uiteindelijk zelf ook echt het profijt bij! windscreen terras