Ik heb nu al wat aan de windschermen

Nog niet zo lang geleden begon ik mijn eigen café met een beetje een kunstige inslag hier in de stad. Je hebt hier namelijk genoeg café’s zitten die het wat meer gewone genre bedienen, maar nog maar weinig café’s die het wat apartere volk ook iets leuks weten te bieden. En dat terwijl het volk hier in de stad toch vrij creatief van aard is en er genoeg aan cultuur te doen is hier in de stad. Ik denk dat mijn kroeg daar goed onderscheidend is en een leuk alternatief weet te bieden aan al dit soort dingen en voor deze speciale groep mensen. Resultaat is wel dat het een beetje een hype is geworden en er dagelijks al veel mensen mijn kroeg op weten te zoeken. Ik moest dus snel windschermen regelen, want mensen wilden ook op het terras zitten, aangezien er natuurlijk altijd nog genoeg rokers tussen zitten. Ik had het aanschaffen van windschermen eigenlijk uitgesteld tot een van de eerste lentemaanden van het jaar, als ik het terras in z’n geheel naar buiten zou zetten maar heb besloten dat proces wat te bespoedigen en het nu alvast aan te schaffen, aangezien ik er toch aan moet en er nu vast wat aan heb!