De Peuterey jas staat bekend als een stevige winterjas. Deze jas is namelijk rijkelijk gevuld met een bepaalde voering die jou door de winter heen zou moeten slepen. Wij kunnen er wel voor zorgen dat de Peuterey jas met het nieuwe model verschijnt in jouw winkel. We kunnen hier een telefoongesprek over voeren zodat jij wellicht kans maakt op het hebben van de zomervariant van de Peuterey jas. Er wordt al tijden gesproken over een nieuwe versie van de jas. We hebben ook op den duur meer tijd nodig en meer middelen om dit mogelijk te maken.

De zomer variant in verschillende stijlen

De zomervariant heeft dus ook een hele collectie gekregen. De peuterey jas wordt namelijk in verschillende stijlen aangeboden. Het is nog niet bekend gemaakt in hoeveel stijlen deze worden aangeboden. Wij willen wel weten hoe dit eruit komt te zien. Het is natuurlijk belangrijk als verkoper van de Peuterey jas hoe mooi de zomerse varianten zijn. we kunnen niet alles opkopen en opgescheept zitten met lelijke jassen. We kijken daarom naar een oplossing die het voor ons beide mogelijk maakt om hier het meeste uit te halen. Op die manier wordt het voor ons ook een waardevol moment als verkopers.

Kostprijs van de zomerse variant

De prijzen van de jassen zullen meevallen. Ze kunnen namelijk niet duurder zijn dn de winterjassen. Wij zijn al een sterk team die aardig wat goedkope prijzen kan regelen voor een Peuterey jas. Dan moet je nagaand at de zomervarianten van de jas wel degelijk geprijsd moeten zijn. we hopen dit ook waar te kunnen maken voor onze klanten. Mocht de prijs toch nog hoger uitvallen dan wij hadden verwacht zullen wij proberen hier iets moois van te maken. OP die manier wordt het voor ons wel een mooie behandeling en kunnen wij zo meer verwachten van ons merk.