Na mijn afstudeerstage informatica werk gekregen

Voor mijn opleiding informatica was het laatste wat ik moest doen een afstudeerstage informatica. Voor deze afstudeerstage informatica had ik een geschikt bedrijf gevonden. Vanaf begin had ik al het gevoel dat ik me thuis ging voelen bij dit bedrijf. Mijn collega’s waren aardig en ik kon het goed vinden met de baas. Ik werd heel goed begeleid en kreeg veel ruimte om met mijn eigen ideeën te komen en toe te passen. Ze hadden al snel veel vertrouwen in me, dat merkte ik aan de opdrachten die ik kreeg. Tijdens de afstudeerstage informatica moest ik bepaalde opdrachten voor school uitvoeren, ook hier kreeg ik genoeg tijd voor. Het leek wel of alles vanzelf ging. Dat kwam ook doordat ik veel verstand van informatica heb en dus snel dingen begrijp als ik het niet al weet. Aan het eind van mijn afstudeerstage informatica kreeg ik te horen dat ze zo tevreden waren dat ik na school bij het bedrijf mocht komen werken. Die kans liet ik natuurlijk niet liggen en heb gelijk een contract getekend. Over een paar weken begin ik daar in vaste dienst, in deze tijd is dat geweldig.