Klik hier

Kik hier, dan kom jij terecht op de website van Primera Barendrecht Centrum. Op deze website kan jij echt heel veel informatie vinden over de mogelijk van deze winkel. Bij deze winkel is er van alles te krijgen. Zo is het ook een postkantoor waar jij terecht kunt voor brievenbuspost en pakketten. Jij kan er postzegels kopen, maar ook kan jij hier terecht op pasfoto’s te laten maken. Aan de pasfoto’s worden hoge eisen gesteld en daar voldoet deze winkel zeker aan. Heb jij een pasfoto nodig voor je ID kaart, paspoort of rijbewijs? Hier zijn de pasfoto’s direct klaar voor gebruik.

Klik hier

Klik hier voor meer informatie over de spaarpas

Ik ga vaak naar deze winkel in het centrum van Barendrecht. Ik wordt hier altijd vriendelijk geholpen door de medewerkers. Vaak koop ik een aantal krasloten en eens in de maand een staatslot. Voor iedere aankoop die ik doe krijg ik spaarpunten op mijn spaarpas van deze zaak. Als ik dan heel veel punten heb gespaard, krijg ik een gratis 1/5 staatslot cadeau. Dat is toch weer een extra kans om een leuk geldbedrag te winnen. De winkel is bijna iedere dag geopend. Alleen de zondag zijn zij gesloten. Klik hier en bekijk de mogelijkheden maar eens.