inkoop vinyl

Voor inkoop vinyl moet jij bij de platenwinkel Plato Leiden zijn. Zij zijn altijd opzoek naar de aller vetste en uniekste platen of zelfs hele collecties. Zelf ga ik daar ook geregeld heen als ik ergens een plaat op de kop tik waarvan ik weet dat hij heel bijzonder is. Ik weet nog dat ik voor het eerst in de winkel kwam een aantal jaar geleden. Ik had de platencollectie van mijn opa gekregen nadat hij was overleden. Van de winkel heb ik mijn favoriete platen. De rest wilde ik graag ergens achterlaten waarvan ik wist dat zij goed terecht kwamen.

Platen

Inkoop vinyl door mensen met een passie voor muziek

De inkoop vinyl bij Plato Leiden wordt gedaan door mensen die echt een passie voor muziek hebben. Zo weet jij zeker dat jij het juiste ontvangt voor je platen. Zij hebben er namelijk allemaal verstand van. Ze doen daar niet alleen aan inkoop, maar jij kunt er ook hele leuke platen kopen. Zelf heb ik er al een paar mooie schatten vandaan die ik heel erg graag luister. Jij kunt ze daar ook ter plekke luisteren, dat vind ik echt heel erg leuk. Laatst nam ik hier ook een vriendin mee naar toe en samen hebben wij wel twee uur naar platen geluisterd.

Platen

Super gezellige sfeer in de winkel

Vorige week ben ik weer naar de winkel gegaan voor inkoop vinyl en van dat geld heb ik weer nieuwe platen bij hen gekocht. De eigenaar kent mij ondertussen en legt platen apart als hij denkt dat ik ze leuk vind. De sfeer in de winkel is altijd heel erg goed. Jij voelt je echt welkom daar om lekker lang te blijven hangen. Als jij ook van muziek houdt dan raad ik zeker aan om daar eens langs te gaan en te kijken of er iets voor jou tussenzit.