voetbal cafe

In mijn vrije tijd ga ik heel graag naar het voetbal cafe The Hide Away. Daar kom ik al vanaf kleins af aan elke week. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik hier altijd heen ging samen met mijn vader toen ik nog een klein jochie was. Wij hebben daar echt naar de meest mooie wedstrijden gekeken samen. Alle wedstrijden van Feyenoord worden daar live uitgezonden. Ik denk dat wij er niet een gemist hebben. Toen ik wat ouder werd veranderde dat en ging ik er gewoon zelf heen met een aantal vrienden. De goede sfeer die er hangt is nooit veranderd.

Kroeg

Een voetbal cafe om gezellig een biertje te doen

Bij  voetbal cafe The Hide Away is echt iedereen welkom om gezellig een biertje te doen. Er zijn altijd wel een paar klanten waarmee jij gezellig een praatje kan maken. Iedereen vind het leuk om over de afgelopen wedstrijd na te praten. Als ik even niets te doen heb dan ga ik even langs. Mocht onze geweldige club een keer niet winnen dan vinden wij allemaal troost in deze kroeg. Hier steunen wij elkaar in goede en slechte tijden. Het bier is gelukkig altijd goed, daar kun jij op rekenen.

Kroeg

Kom eens gezellig langs

Soms ga ik nog wel eens samen met mijn vader naar voetbal cafe The Hide Away als hij zich goed voelt. Dat vinden wij beide echt heel erg leuk. Het brengt een hoop oude herinneren op. Ik kan niet wachten om mijn eigen zoon hier ooit mee naar toe te nemen. Omdat ik hier al zo lang kom, ken ik ook iedereen en voelt het bijna als een soort familie. Daarom zal ik nooit een andere kroeg boven deze verkiezen. Ben jij ook voetbal fijn, kom dan eens een keer gezellig langs voor een biertje en kijk een live wedstrijd mee.