Ik zag de zwembadbouwer en was verkocht

Ik ken een zwembadbouwer en hij is zo ontzettend leuk. Als ik de zwembadbouwer zie kan ik mijn ogen niet van hem afhouden. Het zit zo, bij de ouders van een vriendin van mij werd een zwembad geplaatst, hier was ik toevallig bij, en toen leerde ik de zwembadbouwer kennen. Mooi lijf, super gespierd en een mooi gezicht. Daarnaast was hij ook erg grappig en gevat. Ergens voelde ik veel kriebels, ik werd misschien wel een beetje verliefd op hem. De zwembadbouwer gaf ook wel meer aandacht aan mij dan aan de andere, dus het was misschien wel aan de andere kant ook zo. Wat zo grappig was is dat ik de zwembadbouwer later nog een keer tegen kwam op een feestje, hij heeft toen gezegd hoe hij heette, maar ik ben dit helaas al weer vergeten. Sindsdien noem ik hem gewoon de zwembadbouwer. Ik hoop dat ik hem ooit nog een keer tegen ga komen dan kan ik misschien zijn telefoonnummer vragen, als ik durf. Maar ik hoorde van de moeder van die vriendin dat de zwembadbouwer een vriendin heeft, of dit zo is weet ik niet, die moeder kan wel vaker dingen gewoon zeggen. We zullen zien, tot die tijd kan ik er nog lang over nadenken, mijn zwembadbouwer.