Het echte vloerbedekking reinigen doe ik Hard Floor niet na

 

Helaas heb ik nog steeds geen koophuis kunnen krijgen, tegenwoordig is dat als starter op de arbeidsmarkt echt heel moeilijk ook. Je moet niet verwachten een vast contract te krijgen en hoewel ik al jaren hier werk en mijn contract telkens verlengd is, heb ik bij de bank zelfs aan een intentieverklaring niks, er wordt mij gewoon geen hypotheek verstrekt. Op zich maakt het niet zoveel uit, want ik heb een prachtig huurhuis gevonden. De vorige bewoners hebben hier op de vloer een hele mooie hoogpolige vloerbedekking laten leggen die ik heb overgenomen. Ik vind het heerlijk in de winter en snap hun keuze helemaal, ware het niet dat het wel wat onderhoud vergt. Niet alles daarvan kan ik zelf, want de vloerbedekking reinigen kun je tot op zekere hoogte weliswaar wel zelf, maar de échte reiniging laat ik door het bedrijf Hard Floor doen, zij doen het tenminste op een heel grondige en professionele manier. Een beetje vloerbedekking reinigen kan ik zelf ook nog wel en ik onderhoud het goed door te stofzuigen en door altijd direct vlekken weg te nemen als er iets gemorst heeft op de vloer, maar na de vloerbedekking reinigen door Hard Floor ziet het er altijd weer uit als nieuw en dat doe ik ze zelf niet na.