Schipholtaxi Schoorl stond op mij te wachten

 

De schipholtaxi Schoorl stond al te wachten, maar ik was nog lang niet klaar. Dit gebeurd altijd wanneer ik op vakantie ga, ik kom eerst in een ontspanningsmode, en denk dat alles wel goed komt, en dan last minute voel ik opeens stress en gaat alles verkeerd. Volgens mij is het nog nooit anders gegaan. Achteraf kan ik er altijd wel om lachen, maar op het moment zelf is het verre van grappig. De schipholtaxi schoorl toeterde al, waar ik boos van werd, terwijl ik hem dit juist had gevraagd want ik moest mijn vlucht halen. Dan zie je alweer dat ik echt niet voor reden vatbaar ben op dat moment. Met mijn koffer net dicht sjeesde ik de taxi in. Toen ik zat dacht ik gelijk aan mijn paspoort, die lag nog binnen. Dus ik rende weer de taxi uit, viel over een tegel, stond gelijk weer op en pakte zo snel mogelijk mijn paspoort. De taxichauffeur zat mij met een verbaasde en bezorgde blik aan te kijken. Daar kon ik toen wel om lachen. Toen we een maal weg reden zag ik de tijd, ik had nog ruim de tijd, dus het zou goed komen. Eindelijk kon ik ontspannen.