Drone

Drone piloot, dit leuke idee heb ik gevonden op het internet toen ik op zoek was naar inspiratie van foto- en video grafie voor mijn bruiloft. Omdat ik in de herfst ga trouwen, op werkelijk een adembenemende locatie, wil ik hier op professionele wijze de beelden hiervan laten vastleggen. Zowel met video als fotografie en toen ik op de website, dronepointnederland.nl terecht kwam. Heb ik na het ontdekken van deze website direct een afspraak gemaakt om mijn wensen door te spreken.

De drone piloot is een vriendelijke man die al een flink wat aantal jaren werkzaam is als professionele fotograaf. Dit gaf mij al een goed vertrouwen en daarom heb ik besloten om deze dienst op mijn trouwdag te reserveren. Gelukkig is de dag van mijn huwelijk ook nog vrij in de agenda van de fotograaf. 

Drone piloot

Drone piloot laat je echt verrassen

De drone piloot laat je echt verrassen met de meest unieke beelden. Ik heb namelijk al wat van zijn werk mogen zien. Toen ik hem de locatie liet zien waar ons huwelijk gaat plaatsvinden, zag ik aan hem dat hij dit een leuke opdracht vindt. Als hij mij weet te verrassen zoals ik al was op de voorbeelden, dan kan ik letterlijk mijn geluk niet op. Want ik wil telkens als ik de beelden van mijn mooie dag zie, alles weer opnieuw beleven. Ik heb het volste vertrouwen dat dit helemaal goed komt.

Wanneer ik mijn eigen ervaring heb met dit bedrijf, dan zal ik hierover nogmaals een blog schrijven. Maar omdat ik zo enthousiast ben, kon ik voor nu even niet wachten met het delen van dit goede idee. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met mijn bericht. Misschien ben jij wel de volgende tevreden klant van dit bedrijf.

 

Fotografie