Autoschade Direkt

Bij Autoschade Direkt word je gelijk en goed geholpen! Wanneer je een ongeluk hebt gehad met de auto, dan baal je als een stekker. Dan wil jij toch ook maar al te graag dat de schade zo snel mogelijk wordt opgelost? Ook als je woonachtig bent in Den Haag ben je bij dit bedrijf van harte welkom. Persoonlijk hebben zij mij onlangs onwijs goed geholpen. Nadat ik een paaltje over het hoofd had gezien baalde ik als een stekker. In alle haast wilde ik de auto inparkeren, alleen het paaltje werkte niet mee. Dit resulteerde in een flinke deur waar ik toch wel snel vanaf wilde komen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een bedrijf te vinden die mij kan helpen.

Autoschade Direkt

Terecht gekomen bij Autoschade Direkt

Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik terecht op de website van Autoschade Direkt. Bij dit bedrijf heb je de mogelijkheid om de schade door te appen. Je kunt er ook voor kiezen om de foto’s via de website van dit bedrijf door te sturen. In beide gevallen word je onwijs snel geholpen en dat is wel zo prettig. Ik had ervoor gekozen om de schade door te appen. Dan kun je precies zien of dat het bericht is gelezen.

Mijn schaderapport werd opgemaakt en vervolgens heb ik akkoord gegeven om het te laten maken. In een mum van tijd kon ik de auto al brengen zodat zij aan de slag konden gaan. Ik heb nu in ieder geval weer een auto zonder een nare deuk van die vervelende paal!