Deze lollie is zeker aan te raden

Als kind liep ik het allerliefste elke dag wel met een lollie rond. Het idee dat je met een snoepje als een lollie zo enorm lang kon doen vond ik erg fijn en daarbij vond ik ze ook gewoon heel erg lekker. Heel soms koop ik nog wel eens een lollie, of zo’n wijnbal waar je ook zo lang mee kan doen. Dan heb ik even een momentje voor mezelf. Omdat ik gewone lollies te ongezond vind, er zit zo enorm veel suiker in, ben ik op zoek gegaan naar andere manieren van dergelijk snoepen en zo ben ik uitgekomen op de website van Lovelies. Op deze website vond ik een type lollie welke ik nog niet eerder ben tegengekomen. De lollie die ze hier verkopen is gemaakt met puur fruit en verkrijgbaar in 4 verrassende smaakcombinaties. Deze lollies zijn verkrijgbaar in de smaakcombinaties appel en kiwi, frambozen en bramen, sinaasappel, mandarijn en kumquat en rozen, aardbei. Wanneer dit bedrijf een bestelling ontvangt dan wordt deze vers bereid op een ambachtelijke wijze en zo worden de lollies vers verstuurd, in een luxe geschenkverpakking en per 10 stuks. Ik kan de lollies die hier verkocht worden echt ontzettend aanraden, ik vond ze echt heerlijk. Neem zelf eens een kijkje op deze website.