Betaalbare vakantie Portugal

Mijn zus en ik zouden eigenlijk allebei niet op vakantie gaan. We wonen niet direct bij elkaar in de buurt en hadden al afgesproken af en toe bij elkaar op bezoek te komen deze zomer. We dachten meer als leuke dagjes uit naar het strand bijvoorbeeld of het elkaar opzoeken dan dus. Als je niet zoveel geld te makken hebt, dan is dat wel waartoe je veroordeeld bent natuurlijk. En er is helemaal niets mis mee. Ik heb lange zomers zo doorgebracht, die heerlijk waren. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat het weer een beetje mee zit hier in Nederland, en daar was natuurlijk vorige zomer niet echt sprake van, jammer genoeg. Aangezien ik toen ook al niet weg was geweest probeerde mijn zus me te verleiden met een vakantie Portugal, en ik moet bekennen dat dat haar aardig gelukt is. We hebben zo’n goedkope reis en vakantie Portugal gevonden, dat we wellicht nog wel geld overhouden zelfs na afloop van de zomer. Het is echt ongelooflijk hoe goedkoop het tegenwoordig voor je geregeld kan worden maar in mijn geval vind ik dat dus toch nog wel ergens heel fijn. Zo kan iedereen op vakantie.