tcn tandarts

Angst voor de tandarts is niet ongewoon en komt bij kinderen en volwassenen voor. Het is niets om je nou voor te schamen meer mensen hebben hier last van. Angst voor pijn is de meeste gehoorde reden waarom mensen niet naar de tandarts gaan. Maar ook door eerdere negatieve ervaringen die je gehad kan hebben, verhalen van anderen of schaamte voor het gebit wordt het bezoek aan de tandarts regelmatig  uitgesteld. Waar jou angst ook vandaan komt, dit wordt echt wel serieus genomen, daar hoef je echt niet bang voor te zijn. Wanneer jij een tandarts angst hebt  of een behandeling door kokhalsreflex onmogelijk is, kan een behandeling onder volledige narcose je helpen bij de narcose tandarts.

endodontologie

Wat doen ze voor de behandeling?

Eerst gaat de narcose tandarts met je in gesprek. De behandeling vindt pas later plaats dus geen zorgen. Tijdens het gesprek nemen ze echt ruim de tijd om je gebitsproblemen in kaart te brengen en te begrijpen waar jou angst voor de tandarts vandaan komt dit verschilt natuurlijk per persoon.Ze geven je meer uitleg over de behandeling. Hierbij houden we uiteraard rekening met je angsten voor de tandarts.

Je ontvangt ook een kostenbegroting. Een aantal zorgverzekeraars is overgegaan aan het vergoeden van een behandeling onder narcose. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om na te vragen of de behandeling bij je wordt vergoed Want dit is niet altijd het geval.