Wil u graag een scooter kopen? Dan bent u bij Scooter kopen online op het goede adres. Wij informeren u over alle beschikbare types, modellen en merken en zoeken een geschikte scooter voor uw noden.

U kan bij ons terecht voor snorscooters, bromscooters en motorscooters. Dit zijn types met een gelimiteerde topsnelheid van respectievelijk 25, 40 en maximaal 130 km/uur. Wij informeren u over de verplichte verzekering, zodat u met een gerust hart een scooter kan kopen.

Het aanbod bestaat uit nieuwe modellen, bestemd voor alle leeftijden en elk budget. Ze worden geleverd met fabrieksgarantie, zodat u volop kan genieten van de aankoop. U kan al een nieuwe scooter kopen vanaf €700, of leasen vanaf €15 per maand. Er zijn drie soorten modellen beschikbaar: retro, sportief en city.

Wij bieden een groot scala aan betrouwbare merken, zoals Vespa, Yamaha, Kymco, Sym en Peugeot. Vespa levert enkel retro-modellen en Yamaha richt zich op de markt van de sportieve scooters. Kymco, Sym en Peugeot bieden alle modellen scooters te koop aan.

Daarnaast zijn zowel modellen met een 2-takt als met een 4-takt motor beschikbaar. Een 4-takt is het zuinigste en het meest onderhoudsvriendelijke. Een 2-takt verbruikt meer brandstof en vereist het periodiek bijvullen van het oliereservoir.