abcf123Ik heb een klein tijdje terug een zonnescherm besteld voor buiten bij FlexSun, en ik ben hier zo tevreden over. Vandaar dat ik even de tijd neem om dit blog te schrijven, ook werd ik aangemoedigd door mijn buren. Ik woon op een hoek huis en iedere middag met mooi weer hebben wij zo’n erge last van de zon, het is niet dat we de zon niet waarderen want het is natuurlijk heerlijk. Maar als de zon op zijn hoogte punt staat schijnt hij volledig bij ons naar binnen. Mijn moeder komt redelijk vaak op visite en het nodige geklaag is haar ook niet voorbij gegaan over ons hete huis. Wij hebben wel gordijnen maar ook al deden wij deze dicht leek het niet erg te helpen.

Het werd een stuk koeler

Uiteindelijk kreeg ik een tip van mijn moeder om eens een kijkje te nemen op FlexSun. Dus ik en mijn vrouw gingen even kijken op de webshop. We hadden al vaker gekeken naar zonneschermen aaaaaaaaaa111111111111alleen waren deze erg duur dus dat weerhield ons ervan om er eentje te kopen. Op deze site was alles scherp geprijsd in verhouding met andere bedrijven en er was een zeer ruim assortiment dus ik en mijn vrouw waren al erg snel tevreden en kozen het voor ons geschikte zonnescherm uit. Hij werd zeer snel bezorgd en ook het installeren was geen probleem. Mocht u het zelfde probleem hebben bij uw huis raad ik u aan om eens te kijken op de website.