Paul Dekkers bracht de sfeer die wij wilde

Paul Dekkers heeft in ons restaurant echt sfeer gebracht. Ik ben zo erg tevreden over zijn werk dat ik hierom op het idee ben gekomen om deze reactie die ik heb op internet te plaatsen. Paul Dekkers kan echt met je meedenken en maakt van de wensen die je hebt echt iets moois. Ons restaurant is echt zo mooi en gezellig hierdoor geworden. En hier denken de klanten ook zo over aan de reacties die wij van hen krijgen. En daarom heeft Paul Dekkers er eigenlijk meerdere complimenten hierdoor te pakken. Ik vind Paul Dekkers dan ook zeker een aanrader of dit nu voor een onderneming of gewoon bij je thuis, binnen of buiten. Want ook bij ons buiten kom je direct al in de sfeer die wij binnen ook hebben. De kleuren komen erg mooi uit en deze zijn met een speciale verf aangebracht, het geeft een soort oosters effect en dat is nu net wat wij zo graag wilde. Ik ben in het begin toen Paul Dekkers een schets maakte dan ook vol verbazing er bij gaan staan kijken en ondanks dat ikzelf erg kritisch ben, kon ik niets bedenke dat moest worden aangepast of moest worden veranderd.