Paleodieet werkt heel erg goed voor mij

Na heel veel pogingen kwam ik eindelijk bij een goede dieet terecht, het paleodieet. Ik kwam hier toevallig op, ik denk na een tijdje rondsurfen op het internet. Het paleodieet heeft als principe terug te gaan naar het eten van de oermens. Dit betekent veel vlees, vis, noten en groenten en dan allemaal vers. Tegenwoordig wordt het eten zoveel bewerkt, het is nooit zeker wat je precies binnen krijgt en daarom is het altijd goed om te zoeken naar vers voedsel, op de markt of iets dergelijks. Enfin, het paleodieet heeft mij gemotiveerd om bezig te blijven. Waarom? Omdat ik mij na twee weken al zichtbaar energieker voelde. Naast dat ik wilde afvallen, wat overigens ook gebeurde, merkte ik op dat ik stuk gezonder werd en mij ook zo voelde. Het afvallen was in die zin uiteindelijk een leuke bijkomstigheid. Ik deed het meer voor een gezonde levensstijl. En nu ik eenmaal veertien kilo lichter ben en op mijn streefgewicht zit, ben ik ontzettend blij met het paleodieet, ik voel mij fitter, ben energieker en ik word er ook nog eens jonger op! Ik raad dan ook iedereen aan om je te verdiepen in het paleodieet, het werkt echt!