Op rolletjes dankzij onze FM Software

 

Door schade en schande wijs geworden, kan ik andere ondernemers misschien het een en ander bijbrengen nog over een goede procesvorming binnen de organisatie. Ik heb nooit iets met het management gedaan, nooit op een opleiding of bij vorige werkgevers bijvoorbeeld. Zo komt het dat ik maar wat deed binnen mijn eigen bedrijfje, iets wat op zich goed verliep, een hele tijd dan. Toen werden we een jaar, anderhalf jaar geleden ineens ontdekt door de markt en was er een ongelooflijke groei van de vraag. Wij konden het allemaal niet meer bolwerken en ineens bleek dat de constructies die ik hier gebouwd dacht te hebben luchtkastelen waren. Ze vielen een voor een in en we konden niet meer leveren aan de klanten, iets wat een enorme zonde was natuurlijk. Gelukkig hebben we het inmiddels gered maar dat was ons denk ik niet gelukt als we niet de huidige FM Software hadden die we nu hebben. Die FM Software heeft echt veel betekend voor de soepele loop van de interne processen en eindelijk gaat alles weer op rolletjes – je hebt geen idee hoe opgelucht ik ben dat te kunnen zeggen.