Ik vertrouw mijn panden toe aan dit schildersbedrijf uit Zoetermeer

 

Het is schier onmogelijk een bedrijf te noemen waar ik meer tevreden over ben dan Steady Rocks. Dit schildersbedrijf Zoetermeer heeft me in al die jaren al een ongelooflijke loyaliteit getoond en het heeft zich keer op keer bewezen. De werkzaamheden van deze partij zijn echt professioneel en vakkundig, ze leveren telkens weer goed werk af. Dat werk is waar ik het dan ook uiteindelijk voor doe, dat is de kern, en dat doen ze echt goed.

 

Investering in je vastgoed

 

Zo heb ik vroeger wel eens een pand gehad waarbij het onderhoud, door uiteraard een ándere partij, niet goed uitgevoerd werd, iets wat ook nog eens te laat ontdekt werd. Daar trad uiteindelijk ongezien en zeer rap houtrot op, iets wat niet meer gestopt kon zien te worden. Dat had verregaande consequenties die tot ver in de tienduizenden euro’s leidden. Tegenwoordig probeer ik dit soort dingen altijd te voorkomen, want mijns inziens is dat beter dan genezen, en niet alleen voor de portemonnee overigens. Het schildersbedrijf laat ik eens in de ongeveer vijf jaar langskomen bij de panden en altijd weer zijn de resultaten puik – zowel voor de korte als de lange termijn, want je investeert er echt mee in je vastgoed.