Er zijn natuurlijk via internet en Google super veel verschillende soorten blogs te vinden, van fashionista blogs tot technische dingen. Maar om nou specifiek een keukenblog te vinden dat kan nog wel is lastig worden ook omdat je natuurlijk de perfecte blog wilt hebben die eigenlijk alles wel post betreft de dingen die in een keuken gebeuren en wordt gebruikt. Nu ben ik speciaal voor jou heel het internet af gaan speuren om de perfecte blog te vinden die zeker wel een must is als jou passie en tegelijkertijd hobby koken is. Van alle blogs die ik op internet heb gezien sprankelende deze er het meeste uit het was natuurlijk de site the Kitchenary lab. Deze bloggers en de site zelf heeft ontzettend veel variatie en zorgt er op deze manier zeker voor dat jij wat verder komt qua recepten voor in de keuken, maar er is nog zoveel meer. 

Wat wordt er allemaal gepost op dit blog? 

The Kitchenary Lab die is zeker variërend want naast de leuke recepten voor elke gelegenheid van de dag, doen ze er ook nog wat naast! Deze

Leuke bloggers die testen namelijk allemaal producten waar je gebruik van kan maken als je veel in de keuken staat of bezig bent. Van de duurste producten tot wat minder dure producten houden hun zeker rekening met ieders budget zo is er voor ieders wat, en daarom maken ze ook een zekere top tien qua beste producten die ze hebben getest.