De naai applicaties van Habraken zijn geweldig. Nee ik overdrijf niet, ik spreek uit persoonlijke ervaring wanneer ik zeg dat ik nog nooit zo’n fijne naaimachine heb gebruikt. Kijk zelf maar!

Over Habraken

Bij dit bedrijf kan je verschillende soorten naai applicaties kopen. Voorbeelden hiervan zijn:
– De HM602: Dit is een applicatie met een robuuste bandtoevoer.
– De HM801: deze toepassing zorgt ervoor dat je kan naaien in perfect rechte lijnen.
– De HM830: Dit is een 1- en 2-naalds omboormachine
– En nog een heel werkstation voor het produceren van hoezen.

Persoonlijke voorkeuren?

Het is natuurlijk heel vervelend wanneer je een bepaalde soort naaimachine nodig hebt die ze of bijna nergens verkopen of die gewoon echt niet bestaat. Je wilt natuurlijk het liefste een naaimachine hebben die perfect past bij jouw bedoelingen en die dus ook voldoet aan jouw eisen. Dan is dit bedrijf jouw redding! Je kan contact opnemen met dit bedrijf. Wanneer er nog geen applicatie bestaat voor jouw machine dan gaat het team graag kijken of zij misschien een goede applicatie kunnen bedenken. En dat helemaal speciaal voor jou! Dat noem ik nou een top service!

Eigen ervaring

Het is voor mij erg belangrijk om een goedwerkende naaimachine te hebben. Van vrienden van mij hoorde ik dat de naaimachines van dit bedrijf ontzettend goed zijn. Ik keek vervolgens op de website en na een aantal minuten research besloot ik hier de naaimachine te bestellen. Ik heb hem nu al een aantal maanden en ik ben zeer tevreden. Het is makkelijk te gebruiken en ik kreeg het snel thuis bezorgd.