Geen van de concurrenten heeft zo’n goed windscreen terras als ik

 

Natuurlijk lijkt het allemaal behoorlijk lekker met het weer en we hebben ook al vele dagen gekend dat het echt goed toeven was en dat de zon fel scheen. Die zon op je bol maakt het allemaal heel lekker natuurlijk maar als je de zon even weg denkt dan kan het op vele dagen toch nog behoorlijk fris zijn. Zulks merkte ik met mijn bar vooral als ik het windscreen terras niet op had staan. Dan merkte je namelijk dat de wind er aardig doorheen blies en de mensen toch zaten te bibberen hier. Het maakt een enorm verschil of je het windscreen terras wel of niet op hebt staan voor de gevoelstemperatuur, dat kan echt wel enkele graden schelen – en moet je eens nagaan hoeveel dat is. Over het algemeen kun je wel stellen dat mensen liever op je terras komen zitten als het net die paar graden verschil maakt en bovendien hebben mijn concurrenten hier in hetzelfde straatje niet zo’n goed windscreen terras als ik en probeer ik me er dus nog eens extra mee te onderscheiden en te profileren! windscherm glas