Erg te spreken over UnitedConsumers Zorgverzekeringen

 

Al wel eens van UnitedConsumers Zorgverzekeringen gehoord? Mocht dit niet het geval zijn, dan ken je ze misschien onder de naam VGZ. Ik ben het afgelopen jaar overgestapt naar UnitedConsumers Zorgverzekeringen omdat ik nu eindelijk wel eens wilde besparen. Al die jaren was ik slechts sporadisch naar de dokter geweest, en geen een keer naar het ziekenhuis. Ik snap dat het systeem zo werkt en ik vind het een goed systeem, maar moest ik nou echt elk jaar de volle mep betalen aan mijn verzekering, terwijl ik er niet eens gebruik van maakte? Toen ik ook nog eens steeds krapper kwam te zitten in mijn financiën besloot ik dat het genoeg was en ik wel een verandering kon gebruiken, ik wilde overstappen naar een verzekering die een stuk goedkoper was. Die verzekering heb ik gevonden in de UnitedConsumers Zorgverzekeringen, want zij zijn écht de goedkoopste van Nederland. Als je het zo voor je ziet in een lijstje en je vergelijkt het met elkaar, dan wordt al snel duidelijk dat ik mezelf zo’n tweehonderd euro per jaar bespaar. Die ero’s kan ik goed gebruiken voor andere dingen en dat scheelt natuurlijk enorm. Ik ben echt enorm te spreken over UnitedConsumers Zorgverzekeringen.