Luisteren naar muziek

Ooit al een keer een echt symfonieorkest willen zien spelen? Het symfonie orkest  Philharmonie Zuidnederland is een groot orkest die veel ervaring heeft in het geven van concerten en optredens. Op de website kun je zien wanneer ze spelen en waar ze spelen. Ze geven concerten door het hele land met heel het orkest. Ze geven ook les aan kinderen en volwassenen die hier baat bij hebben. Ze doen dit vanaf groep 1 en 2 tot aan het einde van de middelbare school. Hier leren ze je muziek maken en anders naar muziek te kijken en luisteren.

Symfonieorkest

De website

De website van Philharmonie Zuidnederland ziet er erg goed uit. Als je voor het eerst op de website komt kan je meteen zien dat ze erg professioneel zijn en dat ze veel aandacht hebben besteed aan de website. Je kan op 1 oogopslag zien wat er allemaal mogelijk is en wat ze doen. Ook kun je meteen zien wanneer je ze in het echt een keer kan bekijken. Je kan op de website ook meteen kaartjes bestellen voor deze voorstelling. Dit werkt heel eenvoudig. Je kiest waar je heen wilt en je klikt op tickets. Je wordt dan doorverwezen naar de site waar je ze kan bestellen.

Orkest

Het orkest

Het orkest bestaat uit 20 verschillende nationaliteiten. Het is dus een orkest vol met cultuur. Er zitten heel wat mensen in het orkest. Je moet denken aan een man of 60. Al de namen van deze artiesten kan je bekijken op de website.