Dankzij Pretparkreizen heeft ons gezin er een goedkoop dagje Efteling op zitten. Iedereen die met een heel gezin op pad gaat weet hoe duur dat kan zijn. Het houdt lang niet op bij de entree prijzen. De kinderen willen wat eten en zien van alles zo’n dag. Helemaal niet erg, maar het betekent wel dat het aardig in de papieren kan lopen. Je wil ze ook niet alles weigeren op een dagje uit, maar aan de andere kant wil je ook geen tweede hypotheek op je huis nemen om er op uit te gaan. Gelukkig vonden we deze website.

Goedkoper weg

Toevallig stond er een aanbieding op de site voor de Efteling. Dit is het favoriete pretpark van onze kinderen. Het betekende dat we er voor de helft van de prijs heen konden, en ook nog eens korting kregen op het eten. Met vijf man scheelt dat enorm. Dit betekende ook dat we geld over hadden om de kinderen hier en daar een extraatje te geven. Zo konden ze allemaal een ijsje krijgen en een foto van een attractie.

Leuker weg

Als je kinderen niet steeds nee hoeft te verkopen, ga je toch leuker weg. Ze waren de dag duidelijk tevreden waardoor je ook als ouder een leuke dag weg hebt. Het zijn soms kleine dingen die een dag behoorlijk leuker kunnen maken. Als je net als ons wat krap bij kas zit, dan is een site als pretparkreizen.nl een hele uitkomst. Daarom raad ik iedereen die ook een dagje weg wil met de kinderen aan om eens op deze site te kijken. Wie weet ben je toch weer net wat goedkoper uit.