Al eens gekeken naar de Dolly Bakfiets? Hiermee kun jij vast en zeker jouw route vervolgen! Heerlijk nu dat het buiten steeds zonniger wordt om de fiets te pakken. Met de kinderen in de bakfiets om vervolgens een mooie route te fietsen. De natuur opzoeken is vast iets wat jij zelf ook erg leuk vindt om te doen!

Leuke kleuren en een mooi design

Genieten in de natuur doen mijn man en ik maar al te graag. Heerlijk met de fiets op stap om vervolgens in de natuur te lunchen. Echter was mijn eigen fiets voor een paar weken terug kapot gegaan en daar baalde ik behoorlijk van. Nu kon ik niet meer op de fiets een dagje weg. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een nieuw model. Wel een model die wat langer meegaat natuurlijk!

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de diverse designs die ik had gezien. Uiteindelijk viel mijn oog op de Dolly bakfiets! Wat een super leuk design en niet te vergeten dat de kinderen eenvoudig met mij mee kunnen gaan! Zelfs het doen van de boodschappen wordt een gemak met de deze fiets. Na er een nachtje over te hebben geslapen was het voor mij duidelijk dat deze fiets perfect is. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om de bestelling te gaan plaatsen.