De vrijheid van een camper huren

 

Samen met een clubje vrienden een camper experience bleek het beste idee van het afgelopen jaar te zijn. Ik heb daar in enkele weken tijd net zoveel ervaringen mee opgedaan als ik in de rest van het jaar deed, het was een trip om nooit meer te vergeten, werkelijk een heel inspirerende reis. Ik heb het geluk gehad me in het gezelschap van enkele mooie mensen te bevinden die me ook daadwerkelijk weten te inspireren met hun vrije gedachtegoed. Dat we onderweg de meest prachtige dingen aan ons voorbij zagen trekken hielp natuurlijk ook zeker een handje! We besloten door de Pyreneeën te gaan reizen, zowel de Franse als de Spaanse en een camper huren leek ons daartoe het allerbeste vervoersmiddel. Zo konden we ook in de afgelegen bossen lekker toeren en spontaan op mooie plekken overnachten. Ik kan me nog goed een plek herinneren waar we ook gelijk drie dagen zijn gebleven omdat het er zo prachtig en heerlijk was. We stonden aan de rand van een meertje binnen in een rotslandschap, verscholen tussen de bossen. In al die dagen hebben we er geen mens gezien en dat maakte het oprecht heerlijk, alsof we ons in onze eigen wereld begaven.