Zó handig zo’n energievergelijk

Ik zat met mijn handen in mijn haren, want moest ik in godsnaam doen om die energiekosten naar beneden te krijgen? We zijn thuis mijn zijn vieren, mijn man en ik en onze twee dochtertjes en mijn man is net werkloos geraakt dus we moeten het doen van alleen mijn salaris. Ik ben rond gaan zoeken op het internet of ik iets kon vinden waar makkelijk energieprijzen met elkaar vergeleken werden zodat je snel ziet welke maatschappij het aller voordeligste voor jou is. En inderdaad ik kwam op de website van het energievergelijk. Je ziet eigenlijk al meteen wat de bedoeling is, je vult je postcode in, je huisnummer, je huidige leverancier en je energie –en stroomverbruik. Aan de hand van die gegeven berekend hij precies welke energiemaatschappij het beste bij jou past en welke maatschappij de voordeligste prijs heeft tegenover jou stroomverbruik. Ik ben zó blij dat ik deze site heb gevonden, ik ben meteen overgestapt en ik merk aanzienlijk verschil in de maandelijkse kosten die we hebben. Nu is er ook meer tijd voor leuke dingen en niet alleen voor noodzakelijke dingen in ons leven.