Kees de vaan

Wil jij zo snel mogelijk je Trekkerrijbewijs halen? Dan zou ik zeker de lessen bij Kees de Vaan Opleidingen volgen. Binnen no-time kan jij lekker legaal op de trekker rijden.

Wanneer je van plan bent om trekker rijles te gaan volgen moet je eerst zorgen dat je een gezondheidsverklaring hebt gehaald via mijn.cbr.nl. Op deze website moet je gewoon inloggen met je DigiD en vervolgens verschillende gezondheidsvragen beantwoorden. Wanneer dit allemaal in orde is en je ‘geslaagd’ bent kan je dan toch eindelijk beginnen aan de rijlessen. Ze maken gebruik van twee trekkers (John Deere 6110). Hier les je mee met een ervaren instructeur die je goed kan helpen. Met de hulp van de instructeur word je klaargestoomd om zowel je theorie examen als praktijk examen. Ook jij kan je Trekkerrijbewijs halen!

Trekkerrijbewijs halen

Gezondheidsverklaring voor Trekkerrijbewijs halen

Ik heb helaas geen ervaring met het rijden van een trekker. Ik heb echter wel diverse rijbewijzen behaald bij dit bedrijf. Ik ben hier begonnen met scooterrijles, het duurde bij mij iets langer omdat ik redelijk veel last had van zenuwen. Gelukkig hebben de rijinstructeurs mij enorm geholpen waardoor ik mijn rijbewijs toch heb gehaald. Ook ben ik een paar maanden geleden begonnen met mijn autorijles en na mijn goede ervaring met dit bedrijf kwam ik terug. De instructeurs houden je altijd goed op de hoogte en ze leggen elke oefening uit voor je het moet doen. Ik vind het vooral erg fijn dat de instructeurs je geruststellen waardoor de zenuwen eigenlijk meteen verdwijnen wanneer je de auto instapt. Ik vind het een top rijschool en ik denk dat iedereen hier zijn/haar rijbewijs kan halen, jij dus ook! Succes alvast.

Voor meer informatie over de verschillende opleidingen kan je een kijkje nemen op de website. Bij vragen kan je altijd telefonisch contact opnemen.


logistieke-opleidingen