Tijdschakelaar gezien bij een vriendin

Ik was laatst bij een vriendin thuis en ik kreeg voor het eerst te maken met een tijdschakelaar, wat een geweldig ding zeg, zo’n tijdschakelaar. Ik wist niet hoe snel ik de volgende dag naar de winkel moest gaan om ook een tijdschakelaar aan te schaffen. Mijn vriend, met wie ik samen woon, vond de tijdschakelaar wat overdreven. Maar gemak dient de mens denk ik dan, en er worden tegenwoordig zoveel dingen uitgevonden die het allemaal een stuk makkelijker maakt. Zoals dus een tijdschakelaar. Ik vind het altijd leuk als ik ervaar en leer van andere mensen, dat je dus iets ziet wat je overneemt. Prachtig hoe iedereen in het leven continu blijft leren. Dit kan bijvoorbeeld al zijn bij het snijden van een tomaat, raar misschien, maar dit had ik laatst, een vriendin zag hoe ik de tomaat sneed en ze was verbaasd over hoe mooi en goed dit gebeurde. Ze zei later tegen mij dat ze het vanaf nu altijd zo doet. Dit vind ik leuk om te horen want ik herkende het goed, dit heb ik namelijk ook vaak bij andere mensen. Zo leert steeds iedereen wel wat van elkaar, mooi gegeven.