Tel je zegeningen met een ligbad van de website van Sanitair Online

 

Mocht je naar een voordelig ligbad op zoek zijn, bezoek dan vooral de website van Sanitair Online eens. Dit is de website waar ik dikwijls dankbaar gebruik heb kunnen maken tijdens de verbouwingen die hier aan mijn badkamer hebben plaatsgevonden. Ik besloot alles zelfstandig te doen, na wikken en wegen over of ik het zou uitbesteden of niet. Geld en tijd waren toch doorslaggevend naar beide kanten, maar uiteindelijk heb ik het voordeel gegeven aan het geld. Met wat externe hulp was ik weliswaar sneller klaar geweest maar ik besloot toch eigenlijk helemaal niet zo’n haast te hebben ermee. Belangrijker vond ik het voordelig uit te zijn en wat dat betreft ben ik meer dan geslaagd. De genoemde website bleek een heel handige om goedkoop te slagen want je vindt er alle artikelen tegen ongeveer twee derde (of meer) van de adviesprijs die ervoor geldt. Het ligbad bijvoorbeeld, heb ik er voor ongeveer zestig procent kunnen aanschaffen van de prijs die ik er elders voor kwijt was geweest. Hierin vind ik echt mijn voordeel en tel ik mijn zegeningen!